KetteräKoira-tiimi

KetteräKoira on Kirsi Ojan ja Martina Forsbackan perustama yritys, jonka tarkoituksena on tuottaa liikunta- ja kurssipalveluja koirille ja niiden omistajille, sekä saada aktivoitua kotikoiria mukavan tekemisen pariin. Molemmat ovat Dobon koulutusohjaajia.

Martinan perheeseen kuuluu tällä hetkellä kaksi punaista irlanninsetteriä sekä australianpaimenkoira ja koirakokemukset löytyvät noutajien ja metsästyksen parista. Martina toimii myös yrittäjänä miehensä kanssa Pietarsaaren Teboililla.
Kirsin perheestä löytyy neljä bokseria ja kaksi cockerspanielia, ja kokemukset ovat pääasiassa pk-puolen harrastuksissa, agilityssa sekä rallytokossa että tokossa. Kirsi on koulutettu hieroja ja koirahieroja, ja tekee hierontatyötä kotoa käsin.

Molemmat puhuvat sekä ruotsia että suomea, joten kurssit ovat aina kaksikielisiä.

Kati Wester on liittynyt meidän hassuun KetteräKoira-tiimiin! Tässä lyhyt esittely hänestä.

”Nimeni on Kati Wester. Minulla on 8 koiraa ( 4 shetlanninlammaskoiraa ja 4 cockerspanielia ). Koiraharrastus sai alkunsa vuonna -93 tottelevaisuus- ja agility puolella. Sen jälkeen olen kerennyt harrastaa ja kilpailla muissakin lajeissa, mm. rallytoko, jäljestys, metsästys jne. Koirakursseja olen vetänyt jo yli 20 vuotta.”

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close