KetteräKoira-tiimi

KetteräKoira on perustettu 4.4.2019 ja on Kirsi Ojan omistuksessa. Kirsin lisäksi yritykseen tuovat panoksensa myös Kati Wester ja Nicolina (Nixu) Antman. Kaikki kolme puhuvat sekä ruotsia että suomea, joten palvelut ovat aina kaksikielisiä.

Kirsin perheestä löytyy neljä bokseria ja kaksi cockerspanielia, ja kokemukset ovat pääasiassa pk-puolen harrastuksissa, agilityssa sekä rallytokossa että tokossa. Kirsi on koulutettu hieroja ja koirahieroja, sekä Dobon koulutusohjaaja.

Kirsi

Kati vetää KetteräKoiralla paljon erilaisia tunteja, sekä tekee Emmi-Pet hammashoitoja. Katilla on kotona shetlanninlammaskoiria ja cockerspanieleita useampi kappale. Koiraharrastuksen hän on aloittanut vuonna -93 tottelevaisuus- ja agility puolella. Sen lisäksi hän on kerennyt harrastaa ja kilpailla muissakin lajeissa, mm. rallytoko, jäljestys, metsästys jne. Koirakursseja hän on vetänyt jo yli 20 vuotta.

Nicolina ”Nixu” Antman liittyi tiimiimme talvella 19/20 ja hän tekee suurimman osan pannoista ja hihnoista. Nixu muutti syksyllä -19 Porvoosta Pietarsaareen ja kotona asustaa 1 tiibetinspanieli ja 2 sekarotuista. #nixuonfixu

Nixu
%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close